Gratis verzending
Vakkundig advies
Gecertificeerde producten
100% Natuurlijk
Duurzaam geproduceerd

Alle informatie over Levertijd & Verzending, Bestellen & Betalen en Meest Gestelde Vragen op een rij. Op onze blog pagina vind je artikelen met informatie en uitleg over producten. Krijg je geen antwoord op je vraag? Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Neem contact op met de klantenservice door middel van het onderstaande contactformulier of deze media:

BEL ONS: 0251-206 268

Whatsapp: + 31 (0)6 45 788 796
Telefoon: +31 (0)251 20 62 68
Facebook
E-mail: info@wedihemp.nl

Wedihemp (géén winkelbezoek mogelijk)
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk
Nederland

Bankgegevens
IBAN: NL55INGB0008485075
Bank BIC: INGBNL2A

Openingstijden en Contactmogelijkheden

Onze klantenservice heeft ruime openingstijden en meerdere contactmogelijkheden. We zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur bereikbaar via Telefoon, E-mail, Facebook en WhatsApp.

Zou je ons een handje willen helpen en daarom je vragen zo veel mogelijk via het contactformulier of Whatsapp willen stellen?

Dank je wel !

De Taal van de Klantenservice

Je kunt met al je vragen terecht bij onze klantenservice. Telefonisch kunnen we je vraag beantwoorden in het Nederlands en Engels. Als je de vragen op Whatsapp, Chat, Facebook, via de E-mail of het contactformulier stelt, kunnen we antwoorden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Stel daarom gerust je vraag in één van deze vier talen.

Verbeteren van onze service

We zijn continu bezig om onze service te verbeteren. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom. Je kunt ze sturen naar de eerder genoemde kanalen. Ook als je ontevreden bent over één van onze producten kun je altijd even contact opnemen. Onze klantenservice staat voor je klaar en jouw reactie is voor ons een kans om de service te verbeteren!

We zijn soms net mensen en maken wel eens een foutje. Heb je op de website iets afwijkends gezien? Stuur ons een berichtje via het contactformulier. We zijn je zeer dankbaar voor je moeite.