Gratis verzending
Vakkundig advies
Gecertificeerde producten
100% Natuurlijk
Duurzaam geproduceerd

Levertijden & verzending

Wij streven ernaar je zo volledig mogelijk te informeren over onze producten en dienstverlening. Hieronder vind je veelgestelde vragen over het verzenden en bezorgen van producten.

Levertijd

Pakketten worden na betaling binnen 1-2 werkdagen bezorgd in Nederland. Wij verzenden geen producten buiten Nederland. Wij verzenden je bestelling op het moment dat we de betaling hebben ontvangen en je ontvangt een mail als de bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

Bij ons betaal je geen verzendkosten. Wel vragen we een minimaal orderbedrag van €15,- om een stukje van de kosten te kunnen dekken. Wij willen graag dat je kennis maakt met onze producten.

Status van je bestelling

Nadat je hebt besteld houden wij je per e-mail op de hoogte over de status van de bestelling. Je ontvangt de bestelling wanneer:

  • Je de bestelling plaatst (orderbevestiging)
  • De betaling binnen is (betaalbevestiging)
  • De order wordt verzonden (verzendbevestiging)

Deze mail kan in de ongewenste post van jouw mailbox terecht komen. Controleer deze dus ook. Iedere keer als de status van jouw bestelling wijzigt, krijg je hiervan per e-mail bericht. Controleer ook jouw ongewenste map. Het kan namelijk gebeuren dat de e-mail in deze spam map terecht komt.

Verpakking bestelling (envelop of pakket)

Jouw bestelling wordt verzonden in een envelop, brievenbuspakje of pakket. De wijze waarop de bestelling wordt verzonden is afhankelijk van het gewicht en de grootte van de producten.

Verwerken bestelling

Jouw bestelling wordt verwerkt op het moment dat de betaling binnen is. Bij een directe betaling wordt je bestelling dus direct doorgezet naar ons magazijn. Kies je voor een bank betaling, dan wordt de bestelling verwerkt op het moment dat de betaling binnen is. Wij controleren deze bankbetalingen twee keer per dag tot uiterlijk 16:00 uur. Bestellingen worden na betaling tijdens de volgende tijdstippen behandeld door ons magazijn:

Envelop & Pakket

Maandag t/m Vrijdag 09:00 – 17:00 uur

Na de verwerking van de bestelling ontvang je een automatische e-mail die mogelijk terecht kan komen in de ongewenste map.

Verzenden bestelling

De verzending van bestellingen gebeurt op de volgende tijdstippen:

Envelop & Pakket

Maandag t/m Vrijdag tot 16:00 uur

Onze pakketten worden dagelijks om 16 uur opgehaald. Op het moment dat deze zijn overgedragen aan één van de verzendmaatschappijen krijg je de Track & Trace code per e-mail toegezonden.

Verpakking en verzending

Al je bestellingen worden verzonden met de service en zekerheid van PostNL. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor beschadigd geraakte en vermiste artikelen. Dit betekent dat je de beschadigd geraakte artikelen kunt retourneren. Bij vermiste artikelen zullen wij samen met PostNL een onderzoek starten.

Wij verzenden onze producten volledig discreet. Op de pakketjes en enveloppen staat geen logo en ook geen naam van Wedihemp.

Landen

Wij versturen uitsluitend naar adressen binnen Nederland. Daarom kun je bij het invoeren van je adres geen andere keuze maken dan Nederland.